Твоята студена нежност ме привлича,
и начина, по който грубо с мене се държиш,
но всеки поглед мой те разсъблича,
можеш ли и този път да устоиш?
Колкото и да те гледам в очите,
мога само перверзните ти мисли да чета,
как здраво хванал си ме за косите
и двама допираме тела...
© Велина Todos los derechos reservados