Студено е! Къде си? Прегърни ме!
Моля те, ела при мен, стопли ме!
Душата стене, а сърце кърви,
аз съм тук, поспри, поспри...
с искрена любов се усмихни,
дланта ми нежно поеми
и устните ми със дъха си погали!
Аз съм тук, при мен ела,
студено е и съм сама...
накарай ме да вярвам в любовта,
във чудесата и във нежността,
в живота - истинска мечта,
в тайнството на нашата съдба!
© Галина Todos los derechos reservados