11 oct 2011, 15:53

Стълкновение 

  Poesía » Formas orientales
643 0 3

Чувства като мравки пълзят

в моята душа  мравуняк,

с лице на жасмин и мирис на кокиче,

зажадняла за пролет и пчели.

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??