9 feb 2007, 13:48

Стъпка назад 

  Poesía
887 0 6
Стъпка назад
и отново сме същите.
Но има ли смисъл назад да се връщаме?

Стъпка назад
и ще кажа "обичам те".
Няма да крия сълзите зад смях.

Стъпка назад
и към мен пак притискам те.
Сърцата ни бият, щастливи, във такт.

Стъпка назад
и усещам парфюма ти.
Всеки път щом дъх си поемам.

Стъпка назад
и долавям гласа ти,
във всяка песен, във всеки рефрен.

Стъпка назад,
о, Господи, липсваш ми...
Как позволих да си тръгнеш от мен?

Стъпка назад...
Но защо да се връщам,
когато ти вървиш напред...

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??