Така и ще си умра -
с отворени очи,
загледана
в един силует,
скачащ на едри подскоци
в стъпките на душата ми.
Брат.
Баща.
Любим.
Съпруг.
Стъпки,
които други са оставили там;
не ти.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados