След тебе живата вода ще замълчи,
земята ще прилича на стърнище...
Иди, при новата любов иди
щом аз съм никоя и нищо...
Опитай устните и - не горчат,
жадувал си ги толкоз нощи...
Болят мечтите ти, болят,
дори да си до мене още...
Иди при нея... Забрави,
че устните ми ще са живи...
Стърнище е душата ми,
сърцето - черно пепелище...
© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados
Докосващо!