13 mar 2009, 10:57

Суеверия ;) 

  Poesía
524 0 7

               

Суеверия

Тринайсет дявола с тринайсет черни котки
във петък, на тринайсти, се открили...
Със суеверия и подли клопки
да плашат хората решили...

Но хората, които в тях не вярват,
а вярват само в чистия късмет,
усилията техни изпреварват -
умело крачат си напред...                 

             

                         

          

 

ПП. Усмихнат или дяволски петък 13-ти  - зависи от вас :)

           

            

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??