Бягам и не виждам път сега,
простирам ръка към тази светлина.
Думите спират,
тишината говори,
очите забравят,
но сърцето все тъй силно спори.
Думите са слаби пред тази влюбена душа,
затова по-добре да махна розовите очила!
© Соня Todos los derechos reservados