Суровите мъже обичам...
Най-недостъпните самци...
Големи висоти обичам...
Най-сини и копринени вълни...
Най-твърдите скали обичам...
Те газят в най-студените води.
Прошарени коси обичат,
суровите мъже...
С пророчески талант, непоетично,
те палят побелелите коси.
Но... вената си няма да прережат,
макар тя страстно да напира
и кърви...
© Мариола Томова Todos los derechos reservados
Добър апетит!
Поздрав!