Дъжд и самота.
Притворени очи.
Капки красота.
Спокойствие личи.
Тяло на жена.
Греховен силует.
Контур на любовта,
стаена тихо в теб.
Утро и кафе,
обич, аромат,
докосващи ръце,
две сърца летят.
–––––––––––––
Трепет на устни.
Огън, целувка.
Стаите пусти.
Миг ни напуска.
Дъжд и тъга...
© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados