удоволствието
и удовлетворението на
очите от собственото
им незнание
изтръпването на езика
и ръцете
загуба на чувството
за
равновесие
последователност
знаците
на съненост
и
рибни мрежи в погледа
вода
© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados
да те пречисти
от натрапените зрелища