Вечер
Чаша вълшебен пелин.
Всичко е просто и ясно.
Пия до дъно! Амин!
Екселанс! Вино - прекрасно!
Сутрин
Болка в главата! Това е цената -
Да бъда, макар и за малко, щастлив.
Съхнат устата! Не виждат оката!
Дали алкохолът не е бил фалшив?
© Петър Варчев Todos los derechos reservados