Свалете маски – балът е към края!
Веселие и флиртове приключиха...
Сега е време всички да узнаят
какво от тази вечер са научили...
Свалете маски – няма да ви трябват!
И ето че - пияни, уморени,
каретите към къщи ще ви грабнат
отново същите – разсекретени...
Свалете маски - без да се преструвате!
Прикритието вече е излишно!
Със маските, свалени помежду ви,
разбирате, че пак сте си предишните...!
03.11.2011
© Георги Ванчев Todos los derechos reservados