Хубаво момиче,
как да те сваля?
Бонбони ли да купя,
или букет да донеса?
Усмивка чаровна да подхвърля
май ще да е по-добре,
сладки думички да думам,
как ти си слънцето в моето небе.
С фигурата стройна,
със светлите очи,
със сладките ти устни
всичко в мене подлуди.
Дали ще те спечеля
с мойте стихове любовни,
или ще продължавам да тръпна
от изкусителните твои форми?
© Мариян Todos los derechos reservados