Искам, мила мамо, днес да се омъжа.
Ние вече сме решили.
Не хитрувам и не лъжа, родители мили.
Ще живея във голяма къща,
с десет спални, със антре и хол.
Моят мъж с любов ще се завръща
и ще сяда на любимия си стол.
А пък аз ще свиря и ще пея,
ще се радвам, ще се смея...
И особено за нещо си мечтая -
с него в пясъка да си играя.
А ти, мила мамо, стой до нас, пази ни,
та ние сме само на по пет години!
© Люска Петрова Todos los derechos reservados