Пеперудите танцуват валс,
птичките са кръстници на вятъра..
Какъв красив романс...!
-кумуват двойка гларуси.
В бели рокли са облечени дърветата,
ухаещи на скъп парфюм,
избродирани дантели са цветчетата,
на сватба ще се ходи-без костюм!
Невестите блестят с очарование,
разперили най-нежните воали,
излишни са ни тук дизайнери,
пред пролетта търпят провали!!!
© Нони Todos los derechos reservados