С В Е Ч Е Р Я В А Н Е
Пак огненочервен е хоризонтът
и слънцето прощава се с деня.
Забързало се, облаче разпъва
платната към морето на нощта.
С вечерен плащ наметнат е Балкана,
опрял в небето мощни рамена,
а равнината сладък сън заспива.
Щурец рисува здрачна тишина...
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
абстрахирам от напрежението.Радвам се ако и на вас така е въздействало!
Коментарите ви ме правят щастлива!
Бог щедро да ви възнагради! Спокоен ден