Ако щастието и мъката са сестри,
ако с едното заплащаш за другото -
то бедняк е този, който истински не е обичал
и в огъня за нея той не е горял!
Ние сме тези почетени от Бог -
все едно си станал свещ-генерал!
© Есфир Асфар Todos los derechos reservados