На дядо Николай
Пловдивски
Свещица с мирис на пари.
Не си играят владиците с нас
на "ала-бала-менти"!
Излюпиха ни вече и "Архонти"!
Питате какво ще да е
"ала-бала-мент"?
Момент!
За мен "Архонт" е
изненадата голяма!
Такава дума
в черковнославянски няма
И мозъкът ми започва да ври...
Дали не е чувал, натъпкан
със много пари?
И наш Ники вече разумял е,
кат' всички, дето дишат...
Пишело в евангелието на Маркс -
"ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ"!
25.06.2012
© Петър Петров Todos los derechos reservados