6 abr 2013, 15:32  

Свети Дянков спасител 

  Poesía » Civil
388 0 0

Дянков: "Без мен България щеше да фалира.

Аз я спасих да не умира.

Спасих ви, дадох ви пица постна,

затова сега Борисов не ми дава мръвка сосна."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??