18 sept 2017, 23:30

Светлик 

  Poesía
301 1 0

Животът стих е

изначален и светлик,
от БОГ разпален!

 

...........................................

 

животът стих е
изначален и от БОГ -
светлик разпален

 

...........................................

 

Стих е животът,
светлик изначален и
БОГОразпален!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??