4 may 2012, 12:17

Светлина 

  Poesía » De amor
390 0 0

Пролет - чудно време в планината.

Греят ме златисти лъчи.

Пак докоснах се до светлината,

сияеща от твоите очи.

 

И в това прекрасно време

усещам твоята топлота душевна.

Тя мене ще обземе

с красотата си неземна.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??