28 ago 2020, 10:46

светлина/сянка 

  Poesía
402 0 1

върху покривите на света
гори на слънчевата клада
ръцете му са светлина
къде ли сянката му пада?

 

със своята взидана сянка плати
майстора ризата бяла
със своята земна любов се прости
за нас вечността да издяла

© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??