20 sept 2007, 1:00

Светлини и сенки 

  Poesía
876 0 6
  Светлини и сенки
                                     стелят  се  край нас.
  Времето отмерва
                                     строго своя  час.
  В светлини и сенки
                                      животът е вграден.
  Светлина  и сянка
                                       носи  всеки ден.
  В светлини  и сенки
                                        пламва  любовта.
  Светлини и сенки
                                       в нашата душа.
  Светлината  ражда
                                        своята  сестра,
  сянката умира 
                                        миг без светлина.
  Светлината дава
                                       живот  на деня.
  Сянката ликува
                                       в  мрака на нощта.
  В светлини  и сенки
                                       ражда се светът
  и човек ги носи
                                        вечно в своя път.

© Дилианна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??