Светло е.
Сега
съм празна...
Раните
зарастват
и светът
не ме боли.
Всичко
цветно е,
и някак малко...
Някак
блудкаво... -
а иска ми се
да горчи...
...
Светло е.
Ще трябва
да почакам
още малко...
Но времето,
знам,
бързо се брои...
И аз пак нова
и пречистена
от болка...
Ще посрещна
старите
и неброими
тъмнини...
..............................
© Лилия Todos los derechos reservados
Не чакай!!!
Поздравления!!!