Светлосини мечти
Светлосини мечти, светлосини,
в топло лято към мене летят.
Светлосини мечти, светлосини,
във очите ти нежно трептят.
Те докосват със обич сърцето,
с нежна обич във плен го държат.
Те откриват във тебе момчето
и във нощите дълги не спят.
И звездите във тях се оглеждат,
и усмихват се нежно в нощта,
по пътека към теб ме отвеждат,
по пътека от сини цветя.
Светлосини мечти, светлосини,
в топло лято към мене летят.
Светлосини мечти, светлосини,
във очите ти нежно трептят.
Не забравяй, че мене ме има!
Със любов ти изпращам мечти.
Светлосини мечти, светлосини,
в светлосините твои очи.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados