6 may 2018, 20:47  

Светулка 

  Poesía
446 0 0

Блещукащ лъч

на моите бъднини,

сълза на серафим

или бисер от

облачни вълни.

Плавно нощта

целуващи

са твоите криле 

и тронът ти тлеещ,

очите милувайки,

сгрява всяко

детско сърчице.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??