Любовта ми е наивна
петокласничка
с ожулени колене,
тича по каретата на ризата ти.
Взаимността ни е просто
механично докосване
на изтощени тела,
които още не подозират
отдръпването на другия,
докато не стане късно.
А аз и ти сме светулки,
еднакви със всички останали,
които не са ги обичали истински...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados