Светулки
Сън ли си...?
Нека сънувам
светли видения в мрака.
Като светулка лудувам -
толкова дълго те чаках!
Сутрин мечтите убиват
на слънцето гордо лъчите.
Светулките даже се скриват,
но светят щастливи в очите!
© Лушка Кочева Todos los derechos reservados