Светът ни никога не ще угасне,
без ничие присъствие за свят...
И твоят свят, и моят свят,
не са единствени в света.
Но свят за двама ни,
изграждащ храм...
сред преклонение,
към култа ни предвечен.
Създаваме единствени в света...
© Цветан Бекяров Todos los derechos reservados