Светът изгря
Светът изгря зад тъмната дъга,
кокиче ходи по нежната роса,
дърво лети към сърцето на света,
поглеждам във красивата вода
и виждам там истинската си мечта,
съдбата моя, искрица от луна,
сълза обля сърцето ми сега.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados