5 nov 2010, 14:42

Светът разтваря врата 

  Poesía » De amor
591 0 17

                            ***

 

                            Когато те споходи любовта,

                            горчилката на дните утаява.

                            Светът разтваря пламнала врата

                            и времето послушно се стаява...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??