23 mar 2007, 18:14

Свикнах 

  Poesía
971 0 2
Свикнах с мисълта, че истински приятел няма! Свикнах и с това, че Любов няма! В очите винаги блестят сълзи, но те свикнаха да плачат!...
Научих се да не вярвам, че някой ме обича и че няъде някой мисли за мен! Всичко е илюзия и заблуда в този измислен свят! Няма истински приятел! Няма истинска любов!


© Хриси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • 14 год по - късно още съм на същото мнение хахахаха трагедия....
  • Има и времето е пред теб ще ги срещнеш,не се отказвай никога.
Propuestas
: ??:??