СВИКНАХ ДА МЕ НЯМА В СЪРЦЕТО ТИ
Свикнах да ме няма в сърцето ти.
Там празна дупчица от мен стои.
Кажи, не е ли болка?
И не липсвам ли за миг дори?
Не съжалявам, че поне за малко
нежен спомен и една сълза
оставих в сърцето ти голямо
да пламти и след смъртта.
Празно е и някак си е тъжно,
да не присъствам аз... И ти в моите дни.
И знаеш ли? Сърцето си ти дадох -
Пази го! А в мен дупката ужасно ще кърви.
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Todos los derechos reservados