Любовта, приятели, трудно се стига
със свити пръсти и кръстосани ръце.
Тя при всеки от нас неочаквано пристига,
когато сме се борили за нечие сърце.
Човек се оглежда, ослушва и спира,
намира сродната си душа и пресича.
Любов е, какво има да се разбира,
обичаш много и някой те обича.
И сега в края на тази чудна Неделя
аз искам на целия свят да пожелая.
Топлина и обич с любим да споделят
и тогава любовта ще е с нас, аз си зная.
© Явор Перфанов Todos los derechos reservados
"Човек се оглежда, ослушва и спира,
намира сродната си душа и пресича.
Любов е, какво има да се разбира,
обичаш много и някой те обича."