23 feb 2007, 14:03

Свобода 

  Poesía
603 1 7
                                  Дори и само тебе да обичам,
                                  не ще затворя своята душа,
                                  във твоя свят - от моя тъй различен,
                                  аз искам да усещам свобода.


                                  Родих се с буен вятьр във косите,
                                  звездите сбирах в двете си очи,
                                  сьрцето ми - жадуващо да тича,
                                  не знаеше прегради и лъжи.


                                  И чувствах как с годините полека,
                                  на ръст растях - а вътре бях дете,
                                  мечтите сбрало в своята вселена,
                                  неспиращо из нея да снове.


                                 Но ти дойде и сякаш всичко рухна,
                                 нахлу във моя свят и го превзе,
                                 безмилостно показа ми, че в мене
                                 детето вече трябва да расте.


                                 И ето - днес стоя пред теб различна,
                                 останала без вяра, без мечти,
                                 върни ми ги - върни ги и тръгни си,
                                 не искам да сьм роб на твойте дни.


                                 Дори и само тебе да обичам,
                                 не ще затворя своята душа,
                                 вьв твоя свят - от моя тъй различен,
                                 аз искам да усещам свобода.
                                

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??