Вериги призрачни оковават безжизнени
различните хора и ги правят невидими.
Възпрете се или детското у всеки ще умре.
Пълнете празното, мразещото си сърце,
бъдете на себе си най-вече верни,
чудете се на синьото небе,
чудете се, питайте, търсете
досущ като невинното дете,
на плачещия давайте утеха
и в тъмните недра ще съмне на мига,
щом звънне песента на любовта и на мира.
© Ани Todos los derechos reservados