29 oct 2008, 21:24

Свобода или смърт??? 

  Poesía » Otra
902 0 2

Свободата е ужасна смърт,

представим ли я в вид покоен.

Къде тогава са смехът

и ведрината на пороя?

© Нов Герой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??