За съзнателни хора е свободата,
другите неправилно я разбират.
Не губи напразно времето си на земята,
разумните сал правилно се ориентират.
Мъдрост е да избереш по-трудната пътека,
мисли, не бъди безотговорен, сляп!
Интелектът отделя звяра от човека,
сал тъй ще избегнеш житейския трап!
© Георги Todos los derechos reservados
другите неправилно я разбират.
Много вярно и точно!