18 feb 2005, 8:23

Свободата да разбираш 

  Poesía
885 0 0
Светът да разбереш
                      е сякаш
с главата своя
планината да разбиеш.
Липсва просто 
                   свободата.

Свободата да разбираш.

© Димитър Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??