31 oct 2016, 10:57

Свободата, Санчо 

  Poesía
362 2 2

Ето,
ти си красив,
умен и благороден
- точно типа мъже,
по които си губя усмивката.
Ти - 
палач без качулка -
направо за ешафода ми.
Съдник,
скрил тогата си 
в килията ми.

 

Ти, с когото ми иде
да се опитам
да пофлиртувам,
та дано си спася грешната кожа.
А всъщност, ако скрия 
под дюшека си 
влюбването,
вероятно свободата ми
ще е по-възможна.

 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??