Ще се наслаждавам
на всеки миг
свободна като вятъра,
отговорна като небето,
нежна като дъжда,
страстна като съдбата,
влюбена като земята,
мечтайки за живота,
летейки към лъчите
и звездите на онова място
малко по - добро
намиращо се над хоризонта,
но неразделящо морета.
Слушайки топлия
шепот на бриза,
който със светлината си
ми гали душата.
И свободна ще обичам,
ще летя, ще обожавам
със качествата и
недостатъци си.
Защото просто е сега.
Със естествеността
и свободата на гласа си...
този миг обичам...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados