Свободни
Искаш в шепи да ме хванеш?
Никога не ще успееш!
Позволи ми да остана
и легло да ти постеля.
Позволи ми сутрин рано
сгушена да се събудя,
аз - на мъжкото ти рамо,
ти - във женските ми скути.
И така да тръгнем двама -
никой никого не води,
никой никого не мами
в любовта една свободни.
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados