5 mar 2011, 14:31

Своенравна 

  Poesía
663 0 0

Своенравна

 

Не ме учи как да живея!

Сама избирам –

да вървя, или да спра,

какво да съхраня,

или какво да скъсам на парчета...

И заради мен –

навсякъде

носа недей си пъха...

Приемай ме такава,

каквато съм самата...

Не се опитвай

да ме прекрояваш

и учиш,

че има мрак и светлина...

Опитай се да разбереш едно:

- Аз жива съм

и свойто крехко щастие

ще пазя,

а грешките си

пак сама ще си поправям... 

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??