Небе, обсипано с звезди...
нощ на безкрайни самоти...
вечер на разплакани очи...
денят, изпълнен с малко радости...
сърце, умиращо от болки...
душа с безброй тъги...
хора, повтарящи лъжи...
очи, постоянно казващи ,,Плачи''...
свят на мечти...
Това е моят свят, светът
на тъгите...светът, в който
ти съществуваш само в мечтите!
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados