С в я т з а д в а м а
Питаш : как тъй светът ни се срутва,
кой ли в него се вмъква.
Сам се рони - в ранени минути,
не е радост, а мъка.
Заприличах на кариатида,
сам-сама ли го нося?
Ще се пусна и ще си отида.
Аз съм жива, все още.
© Цонка Петрова Todos los derechos reservados