Жената -
на Бог
слабостта е,
че прелест
и чар,
и душа е!
На Бог
слабостта
е жената -
духовна,
сърцата
и Свята!
Жената -
на Бог
слабостта е,
че обич,
любов е
и рай е!
На Бог
слабостта
е жената -
Свет'а
и отвъд
необята!
© Стоян Минев Todos los derechos reservados