24 may 2007, 16:45

Сянката на Смъртта 

  Poesía
911 0 6
 

        Сянката на Смъртта


Отварям една черна врата

И мракът нахлува в душата...

По лицето ми капва сълза

И отблясва за миг в тъмнината.


Виждам една зловеща градина,

С черни рози обсипана е тя,

А покрай мене светкавично мина

Черната сянка на Смъртта.


Отмина ме, дъхът ми спря

И сълзата ми дори се замрази.

Всичко млъкна, вятъра замря,

Посивяха от страх моите очи.


Моят вик разцепи тишината

И аз бях в стаята си сама...

Беше кошмар, изпепелил душата,

Беше сякаш миг от реалността...


Уж от смъртта страх нямах

И си виках: "Нека дойде, щом реши",

Но усетих - живота ми е ценен

И искам още дълго той да продължи...

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??