Събирах в шепите си синева,
а мразя синьото (не знам защо?!)
Крадях от птиците простор
и търсех те, и взирах се да те открия...
Събирах в шепите си слънчеви лъчи,
а мразя жълтото(на злобата е знак.)
Крадях от слънчовата жар,
с теб да споделя най-сладките мечти...
Събирах в шепите си капки дъжд,
че исках жаждата си с тях да утоля.
Крадях от времето си. (Не! Не ме е страх!)
Дори да изгоря в най-страшния пожар!
© Нели Todos los derechos reservados