Тази лукс- козметика
дотолкоз ли съблазни я?,-
та ѝ посегна нашата
US посланичка,-
така както циганче,
неяло от дни,
крадне си баничка.
P.S.: И дали талига груба
го тръска
или с елегантен плъзга се
автомобил,
за никой никога не е късно
да стане за резил.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados